rudy

Rudy Vandamme (1958) is zelfstandig onderzoeker, schrijver en leraar. Hij levert een bijdrage tot het ontwikkelen van vernieuwde vormen van communicatie, samenleven, hulpverlening en management die door professionals kunnen gebruikt worden. Dit doet hij door hedendaagse inspiraties te verbinden met bruikbare methodiek. Hij is initiatiefnemer van de 'ontwikkelingsgerichte benadering'.
 
Rudy promoveerde in 2014 tot doctor in de sociale psychologie aan de Tilburg University (thema: teacher identity in higher professional education). Basisdiploma's: Master en Aggregaat Psychologie (1980, KULeuven), Master in de Filosofie (1984, KULeuven), Master in Socio-Culturele Antropologie (1996, KULeuven), internationaal erkend Master NLP trainer (2004, INLPTA), sociaal bemiddelaar (2011, Mediv).
 Hij concretiseert zijn werk via boeken, artikels, voordrachten voor grote groepen, opleidingen en de oprichting van bezielde initiatieven zoals De School voor NLP, Coaching&Co, Mediation Instituut Vlaanderen, het Vandammeinstituut en het Ontwikkelingsinstituut.

foto-ann.jpg

Ann Sterckx (1973) behaalde een Master in Organisatiepsychologie en een Master-na-Master in Human Resources Management. Ze is gecertificeerd Ontwikkelingsgerichte coach en gecertificeerde facilitator van Worldcafé’s en opstellingswerk. Ann werkte gedurende vijftien jaar als human resources manager in verschillende organisaties. Haar passie vindt ze in het domein van culturele verandering en ‘leven brengen in structuren’. Ze houdt ervan participatieve en co-creatieve methodes te gebruiken om sociale verandering en ontwikkeling te faciliteren. Daarnaast is ze ook Trainer van Natuurcoaching en van NLP.